Iluminat Stradal LED

Putere

Telecomanda

Fasung

Alimentare

Senzor Miscare

Panou Solar

Model Led

PRET

Iluminat Stradal LED

49 produse
-43%
Corp LED Iluminat Stradal 12W CL-12WPL Corp LED Iluminat Stradal 12W CL-12WPL

Corp LED Iluminat Stradal 12W

(0)  214.5 lei  122.4 lei
Adauga in cos
Bec LED E27 45W Iluminat Industrial E27-45WIN
Indisponibil
-42%
Lampa LED iluminat stradal 100W CL-100WSP Lampa LED iluminat stradal 100W CL-100WSP

Lampa LED iluminat stradal 100W

(0)  325 lei  189.99 lei
Adauga in cos
-65%
Corp LED Iluminat Stradal 100W CL-100WS Corp LED Iluminat Stradal 100W CL-100WS

Corp LED Iluminat Stradal 100W

(0)  708.5 lei  249.99 lei
Adauga in cos
-29%
Corp LED 100W Iluminat Stradal Premium CL-100WP5G
Livrare gratuita

Corp LED 100W Iluminat Stradal Premium

(0)  455 lei  324 lei
Adauga in cos

Sisteme cu iluminat stradal LED ieftine si de calitate superioara, doar la LED-Concept.

Iluminarea strazilor este o necesitate ce nu poate fi ignorata atat in mediul rural, cat si cel urban. Aceasta asigura siguranta cetatenilor si ofera o stare generala de confort pentru locuitori. Insa acestea vin insotite de un consum electric extrem de ridicat, ce inmultit cu numarul tuturor localitatilor ce folosesc iluminat stradal, devine exagerat. Astfel ca a aparut necesitatea utilizarii unei modalitati de iluminat stradal care sa fie si eficienta din punct de vedere economic si al protectiei mediului. Solutia a fost, desigur, iluminatul stradal LED.

Utilizarea iluminatului stradal LED

Lampile stradale cu LED utilizate in iluminatul stradal sunt ideale pentru zone variate din orase sau chiar in cadrul pistelor de biciclete, a locurilor de parcare, a parcurilor sau chiar a drumurilor publice.

Beneficiile iluminatului stradal LED

  1. Protectia impotriva intemperiilor: Lampile stradale cu LED sunt special concepute astfel incat sa aiba o rezistenta foarte mare in timp. Acestea functioneaza la capacitate maxima, chiar si la temperaturi foarte scazute, iar designul lor este gandit in asa fel incat sa nu fie afectat de fenomenele meteorologice.
  2. Diferite variante: Exista mai multe tipuri de astfel de corpuri pentru iluminat stradal LED, ce pot fi alese in functie de considerente ce tin strict de design.
  3. Consum redus de energie: Ca toate corpurile de iluminat LED si aceste lampi au un consum de energie extrem de redus, in special comparabil cu modalitatile clasice de iluminat. Acest lucru este cu atat mai usor de observat, cu cat volumul de astfel de corpuri necesare la nivelul unui singur oras este extrem de mare.
  4. Rezistenta mare: Nici iluminatului stradal LED nu ii lipseste poate cel mai cunoscut avantaj al corpurilor de iluminat LED, respectiv rezistenta foarte buna in timp. Si acest lucru se reflecta ulterior in costurile de utilizare a unui astfel de sistem.
  5. Costuri de intretinere redusa: Calitatea foarte buna a materialelor de confectionare si tehnologia moderna permit o foarte buna rezistenta in timp a corpurilor de iluminat stradal LED, astfel ca nu exista foarte multe costuri cu intretinerea acestora, lucru ce se reflecta intr-un confort crescut al utilizarii.
0747 097 327 Whatsapp

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii...