Menu
Your Cart

Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare www.LED-concept.ro

 

Folosirea acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

 

Declinarea responsabilitatii

In situatia în care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele livrate pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor sau a design-ului, fara o notificare prealabila de catre producator.

 

Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate se face in 24-48h in functie de ora la care s-a finalizat comanda.

Produsele comandate se livreaza la nivel national prin curier(FAN COURIER)

Costul transportului este in valoare de 15RON,daca adresa de livrare se afla in raza de acoperire a curierului.Daca la adresa de livrare se percep Km exterior,LED-Concept.ro isi ia angajamentul de a informa  clientul cu privire la costul suplimentar(fara acordul clientului nu se va expedia comanda).

La comenzile in valoare de minima de 200RON, transportul este gratuit,daca adresa de livrare se afla in zonele acoperite de firma de curierat.

 

Securitatea datelor personale

LED-Concept.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau imbunatatii aceste conditii in orice moment fara a va fi anuntat in prealabil . Va recomandam sa parcurgeti acest material inainte de efectuarea unei comenzi.

Conform Legii mr.677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, led-concept.ro are obligatia de a adiministra in conditii de siguranta si numai pentru scopuri specificate, datele dumneavoastra personale pe care le furnizati.

Ne angajam sa nu furnizam datele personale oferite de dumneavoastra, in scopul livrarii, exceptie facand firma de livrare partenera.

 

Litigii si forta majora:

Orice litigiu aparut intre Clienii si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila, iar in situatia in care nu se reuseste stingerea conflictului, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legii in vigoare.
Forta majora scutește de raspundere partea care o invoca în conditiile prevazute de legislatia romana in vigoare.

 

Legalitate

 Site-ul led-concept.ro functioneaza conform legilor Statului Roman

Magazin online:

www.led-concept.ro

 

 

TERMENI SI CONDITII PRIVIND GARANTIA

Toate produsele noastre beneficiaza de garantie pe baza certificatului de garantie pe care il veti gasi in coletul expediat de noi. Prin certificatul de garantie –WTX DEVELOPMENT SRL isi asuma buna functionare a produsului pe perioada de garantie indiferent de furnizor, conform cu legislatia romana in vigoare (OUG 21/1992, Legea 449/2003 si OUG 174/2008).

Va rugam sa aveti in vedere urmatoarele:

  • Garantia se va face in maxim 15 zile calendaristice. Perioada de garantie se prelungeste cu intervalul in care produsele s-au aflat in service.
  • La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului impreuna cu accesoriile aferente si o copie de pe Factura fiscala si Certificatul de Garantie. Recomandam ca produsele in cazul trimiterii cu o firma de curierat sa fie puse intr-un ambalaj corespunzator pentru a prevenii deteriorarea lor pe timpul transportului. Deteriorarea produsului din pricina ambalarii necorespunzatoare duce la pierderea garantiei si va trebui solutionata de catre cumparator cu firma de curierat.
  • In cazul produselor neconforme trimise de dumneavoastra costul integral tur-retur al produselor va fi suportat de firma noastra. Daca neconformitatea produselor nu face obiectul garantiei (produs functional, prezinta urme de lovituri, manipulare defectuoasa, socuri electrice, e.t.c) costul aducerii la conformitate va fi suportat de catre client, inclusiv costul transportului tur-retur.
  • Nu fac obiectul garantiei produsele care au etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, surse defecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor. Instalarea sau punerea in functiune a produselor de catre persoane neautorizate duc la pierderea garantiei.

Acest serviciu este valabil doar daca:

  • Utilizati curierii agreati - Fan Courier.
  • Sunt respectate conditiile din Certificatul de garantie.
  • Produsul este insotit de documente / ambalaj care atesta achizitia produsului de la www.led-concept.ro
  • Produsul este intact si nu s-a incercat repararea lui pe cont propriu.

 

                                                                                   

WTX DEVELOPMENT SRL