Informatii livrare

Oferta LED-Concept  include transport gratuit pentru toate comenzile cu o valoare minima de 300 RON. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 300 RON, costul transportului este de 18 RON, indiferent de destinatia livrarii.

3

Livrarea produselor comandate se face in 24-48h, in functie de ora la care s-a finalizat comanda. Transportul se realizeaza prin curier (DPD CURIER)

LED-Concept.ro isi asuma responsabilitatea de a livra produsele comandate in conditii de siguranta, fara defecte, si in ambalaj corespunzator.

Livrare SAMEDAY EasyBox  :

Puteti opta pentru livrare in toate locatiile EasyBox  - doar pentru colete de dimensiuni maxime 50x40x60 cm!

Beneficiati de lipsa interactiunii umane, program de ridicare Non-Stop!

  • cost livrare EasyBox = 15 RON

Dupa ce comanda dvs. ajunge la easyBox, veti primi pe adresa de email si SMS pe numarul de telefon codul pentru deblocarea sertarului. Urmatorul pas este sa mergeti la easyBox, introduceti codul PIN sau scanati codul QR de pe mail si deblocati sertarul. Aveti la dispozitie 36 de ore pentru a ridica coletul, dupa care acesta va fi returnat expeditorului

0747 097 327 Whatsapp

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii pe acest site va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Mai multe detalii...